info@vervangjeasbest.nl  | 06-21196867

Bedrijfshal of schuur renoveren?

vandoorn-black copy

Zonnepanelen

Wanneer u kiest voor zonnepanelen investeert u in uzelf door te besparen op uw energierekening, maar ook in het milieu. Met zonnepanelen wekt u duurzame energie op. Deze energie kunt u vervolgens gebruiken voor u eigen voorzieningen. Wanneer u een overschot aan energie hebt kunt u hiermee zelfs geld verdienen.

Kiest u voor zonnepanelen? Dan bent u bij Renoveerjehal.nl aan het juiste adres! In samenwerking met onze partners ontzorgen wij u van A tot Z. Onze partners staan bekend om hun lange-termijn-bestaan, hoge kwaliteit en goede garanties. Zij werken uitsluitend met hoogwaardige merken die tot wel 25 jaar herverzekerd zijn bij verzekeringsmaatschappijen. Wij bieden zonnepanelen met de langste levensduur en hoogste opbrengst. 

Subsidies

Zonnepanelen is geen goedkope investering, daarom is het fijn om te weten dat je deze investering binnen 5 jaar hebt terugverdiend! Daarnaast kunt u bij grotere daken ook in aanmerking voor de SDE++ subsidie. Zo kan bijvoorbeeld gekeken worden in hoeverre met de SDE++ subsidie ook (een deel van) het dak gefinancierd kan worden. 

Zakelijk lenen en leasen is gebruikelijk bij de aanschaf van zonnepanelen. De meeste ondernemers die zonnepanelen aan gaan schaffen, sluiten daar een lening of leasecontract voor af. Doordat je een lening of een leasecontract afsluit houdt je geld in je eigen portemonnee.

Wat is nu EIA? De Energie-investeringsaftrek is een investering om het gebruik van duurzame energie te stimuleren. Energiebesparende bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor deze subsidie zijn opgenomen in de Energielijst die jaarlijks door de RVO gepubliceerd wordt.

Vraag een offerte aan