info@vervangjeasbest.nl  | 06-21196867

Bedrijfshal of schuur renoveren?

vandoorn-black copy

Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Wat zijn golfplaten?

Golfplaten is een dakbedekking die vooral gebruikt wordt op schuren die niet geïsoleerd hoeven te worden. Golfplaten zijn goedkoper dan sandwichpanelen, maar niet minder duurzaam. Ook de golfplaten gaan lang mee! De golfplaten hebben een brandvertragende werking en kunnen elk seizoen aan! 

Wat zijn sandwichpanelen?

Sandwichpanelen zijn isolerende dak- of gevelplaten die opgebouwd zijn uit twee stalen platen, met daartussen een isolatiekern. Door deze constructie kunt u uw schuur of pand volledig isoleren!

Sandwichpanelen zijn duurzaam en gaan gemiddeld wel zo’n 30 jaar mee! Verder zijn de panelen onderhoudsvriendelijk, doordat op het staal van de panelen geen mos- of algvorming plaats vindt. Ook zijn de panelen is diverse kleuren beschikbaar, dus voor ieder wat wils! 

Wat is het verschil tussen golfplaten en of sandwichpanelen?

Golfplaten worden vooral gebruikt op veestallen die niet geïsoleerd hoeven te worden. 

Hoelang duurt een dakrenovatie?

Wij zijn gemiddeld genomen twee tot drie dagen bezig. Dit hangt natuurlijk af van diverse factoren, hoe groot de oppervlakte betreft of hoe de bereikbaarheid is.

Dag 1: Wanneer er nog asbesthoudende platen aanwezig zijn worden deze door een gespecialiseerd bedrijf verwijderd. Wanneer dit geen asbesthoudende platen betreffen komen wij zelf de oude platen verwijderen.

Dag 2: Hier komen wij het nieuwe dak monteren

Dag 3: Hier vind de afwerking plaats. Bij de afwerking kan onder andere aan windveren en goten worden gedacht. 

Staat uw vraag er niet tussen?

Geen antwoord kunnen vinden op uw vraag? Vul onderstaand formulier in en we helpen u verder.