info@vervangjeasbest.nl  | 06-21196867

Bedrijfshal of schuur renoveren?

vandoorn-black copy

Subsidies

Wist u dat een aantal van onze diensten (deels) kunnen worden bekostigd door middel van financiële hulpmiddelen?

Bij Renoveerjehal.nl zijn we niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van asbest of het plaatsen van zonnepanelen. We zijn ook op de hoogte van de laatste subsidies en diverse financiële oplossingen. Dit betekend dat wij u een persoonlijk advies kunnen geven over de diverse mogelijkheden en hoe u hiervoor in aanmerking komt.

Kiest u voor zonnepanelen? Dan bent u bij Renoveerjehal.nl aan het juiste adres! In samenwerking met onze partners ontzorgen wij u van A tot Z. Onze partners staan bekend om hun lange-termijn-bestaan, hoge kwaliteit en goede garanties. Zij werken uitsluitend met hoogwaardige merken die tot wel 25 jaar herverzekerd zijn bij verzekeringsmaatschappijen. Wij bieden zonnepanelen met de langste levensduur en hoogste opbrengst. 

Zakelijk lenen en leasen is gebruikelijk bij de aanschaf van zonnepanelen. De meeste ondernemers die zonnepanelen aan gaan schaffen, sluiten daar een lening of leasecontract voor af. Doordat je een lening of een leasecontract afsluit houdt je geld in je eigen portemonnee.

Wat is nu EIA? De Energie-investeringsaftrek is een investering om het gebruik van duurzame energie te stimuleren. Energiebesparende bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor deze subsidie zijn opgenomen in de Energielijst die jaarlijks door de RVO gepubliceerd wordt.

Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++)

Met de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) stimuleert de overheid duurzame energieproductie en CO2-reductie. Voor een periode van 15 jaar ontvangt u een vergoeding per opgewekte kWh.

SDE++ stimuleert o.a. de productie van duurzame energie en richt zich op bedrijven en (non-profit) instellingen. Zonnepanelen met SDE++ subsidie zijn daarom zeer interessant. Als u een SDE++ subsidie voor zonnepanelen toegewezen krijgt, ontvangt u 15 jaar lang een vast subsidiebedrag per opgewekt kilowattuur zonne-energie. Om welk bedrag per opgewekte kwh dat gaat, wordt later in 2022 door de overheid bekend gemaakt. In 2021 ging dat om maximaal 7,22 eurocent per opgewekte kwh.

Met een SDE++ subsidie verdient u dus drie keer geld:

Meer weten over zonnepanelen?