info@vervangjeasbest.nl  | 06-21196867

Bedrijfshal of schuur renoveren?

vandoorn-black copy

Asbest verwijderen

Is uw schuur of loods gebouwd voor 1993 en is hier sprake van asbest? En wilt u uw asbest verwijderen en vervangen door nieuwe beplating of nieuwe asbestvrije dakplaten?

In samenwerking met onze (SC-530) gecertificeerde partners ontzorgen wij u van A tot Z met het verwijderen en vervangen van asbest

Een asbestvrije stal in 4 stappen.

Bij het verwijderen van asbest hebben wij een standaard werkwijze, die wij op basis van de situatie en van uw wensen kunnen aanpassen.

Asbestinventarisatie en slopen:

Als eerste komen wij bij u langs om de situatie in kaart te brengen en om uw dak op te meten. Op basis daarvan ontvangt u van ons een voorstel. De volgende stap is het opstellen van een asbestinventarisatierapport, zodat we zeker weten dat het om asbest gaat,en zodat we de omvang kunnen inschatten. Vervolgens regelen wij de sloopmelding bij uw gemeente.

Een schone omgeving rondom uw stal:

Om alle werkzaamheden secuur uit te kunnen voeren hebben wij een schone werkomgeving nodig. Dit is voor ons fijner werken.

Asbestsanering en afvoerkosten:

Wanneer alles akkoord is, beginnen we met de asbestsanering. Afhankelijk van de grootte saneren wij de asbest binnen 1 dag. Na het saneren wordt het dak vrijgegeven door een geaccrediteerd laboratorium.

Montage van een nieuw dak met eventueel advies:

Wij starten met de montage van een nieuw dak en/of gevel. Doordat wij ook de montage verzorgen, bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld!